Valmennus

Fribakaveri tarjoaa monenlaista frisbeegolfopetusta ja -valmennusta niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineille kilpapelaajillekin. Lisäksi tarjoamme SFL:n ohjaajakoulutuksia.

Mikäli olet jo itsenäisesti harrastanut frisbeegolfia, suosittelemme alkuun Kierroskaveria, jonka aikana saat jo monia kullanarvoisia vihjeitä. Kierroksen aikana voidaan käydä läpi henkilökohtaiset tavoitteesi ja niiden pohjalta muodostaa henkilökohtainen oppimissuunnitelma, miten juuri sinä pääset tavoitteeseesi.

Kun nykytaso ja tavoitteet ovat selvillä, voidaan aloittaa varsinainen valmennustyö. Tämä tapahtuu yksilötunneilla, joiden sisältö räätälöidään juuri Sinun tarpeittesi pohjalta.

Kierroskaveri

Kierroskaveri tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden pelata kierroksen frisbeegolfia valmentajan seurassa. Näin pääset paitsi seuraamaan vierestä, miten lajia enemmän harrastanut pelaaja pelaa oman suosikkiratasi, saat myös kullanarvoisia vihjeitä siitä, miten omaa pelistrategiaasi kannattaa kehittää.

Kierroskaveri on tarkoitettu erityisesti pelikierroksella vastaan tulevien pulmatilanteiden ratkaisutaitojen kehittämiseen sekä oman heittotasosi arviointiin. Varsinaista tekniikkaopetusta ei kaverikierroksella anneta (poislukien yksittäiset kommentit ja pahimpien tekniikkavirheiden korjaamiset). Syvällisempi tekniikkaopetus annetaan erillisillä valmennustunneilla.

Tyytyväisyystakuu!
Jos koet, että kaverikierroksesta ei ollut Sinulle mitään hyötyä etkä ole tyytyväinen Kierroskaverin antiin, saat rahasi takaisin.

Tilaa Kierroskaveri.

Kertakaveri

Kertakaveri on nopea ensiapu mihin tahansa akuuttiin frisbeegolf-ongelmaan. Tarvitsetpa apua sopivien kiekkojen valinnassa, pelistrategian luomisessa, tai heittotekniikan hiomisessa, Kertakaveri auttaa!

Sisältää yhden valmennuskerran, kestoltaan 1,5 tuntia. Valmennuksen pitopaikasta ja täsmällisestä sisällöstä sovitaan tapauskohtaisesti.

Kysy tarjousta useamman valmennustunnin paketista!

Tilaa Kertakaveri.

Ohjaajakoulutus

Suomen frisbeegolfkouluttajat (Suomen frisbeegolfliiton valmennusjaosto) käynnisti ohjaajakoulutukset alkuvuonna 2015. Koulutuksia järjestetään vuosittain tietyissä paikoissa etukäteen sovittuina aikoina. Ohjaajakoulutus voidaan järjestää myös tilauskoulutuksena juuri Sinun haluamassasi paikassa.

Koulutusta varten tarvitset 8-12 henkilön ryhmän; luentotilan tai vastaavan; vähintään 9-väyläisen frisbeegolfradan sekä avoimen alueen, jossa voidaan tehdä heittoharjoituksia. Tällaisen tilauskoulutuksen hinta on sama 150 € / hlö (SFL laskuttaa), mutta lisäksi tulee kouluttajan matka- ja majoituskustannukset.

Katso ohjaajakoulutuksen sisältö.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *